Vem

Hulda Sandelin Mitt namn är Hulda Sandelin. Född i mitten av sjuttiotalet men har inga minnen av plyschoveraller. Dock en stark aversion mot kalasbyxor. Jag är en mor, hustru, konstnär och fotograf som aldrig nöjt sig med svaret ”Det är bara så det är”. När jag ställs inför något nytt vill jag alltid veta varför och anammar aldrig något utan att först blivit övertygad om att detta är något jag tror på.

Med åren har jag dock mjuknat något och för min egen hälsas (och mina nära käras) skull nästan slutat stånga mig blodig mot sådant som kan tyckas onödigt eller opåverkbart. Livets prövningar har också utrustat mig med ett öppnare sinne för att min uppfattning faktiskt inte alltid är den rätta…

Samma år som jag fyllde 40 fick jag diagnosen Aspergers syndrom. Efter att pendlat i tomma luften i några veckor började jag så smått att finna en trygghet i vetskapen att jag nu visste vad det var som alltid hade funnits där, skapat så stora problem, men som jag aldrig hade förstått. Nu kanske jag äntligen kan skapa mig ett liv som är sant mot mig själv och på det viset nå en stabilitet i min existens här på jorden.