Höstsalong i Ulricehamn

I helgen håller vi i konstnärsföreningen Konstrundan i Ulricehamnstrakten en gemensam utställning på Rådhuset i Ulricehamn med temat “Speglingar i tiden”. Utifrån deltagande konstnärers perspektiv visar vi olika tekniker och resultat.

I helgen håller vi i konstnärsföreningen Konstrundan i Ulricehamnstrakten en gemensam utställning på Rådhuset i Ulricehamn med temat “Speglingar i tiden”. Utifrån deltagande konstnärers perspektiv visar vi olika tekniker och resultat.

ÖPPETTIDER:

LÖR-SÖN 16-17/9 kl.11-16

ONS 20/9 kl.17-19

LÖR-SÖN 23-24/9 kl.11-16

Vernissage Lördag 16/9 kl.11

Gästspel av Ulricehamns Guideförening, mingel och lättare tilltugg.

Konstrundan i Ulricehamnstrakten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.