Utställning i Kolhuset

Varje gång ett nytt par ögon ser upp på mig från den vita ytan säger jag “Hej där”. Varje gång jag lämnar dem någonstans säger jag “Hej då”. Och varje gång de hittar ett nytt hem gläder jag mig. Idag lämnade jag några av dem på restaurangen Kolhuset längst ut på Ängskärs udde i Norduppland. De har nu en fantastisk havsutsikt och jag var glad när jag gick därifrån och sa “Hej då, ha det så bra”.

Fram till och med v 33 kan du se dem i restaurang Kolhuset i Ängskär. Där finns både digitala teckningar och tuschlaveringar. Under På tur i Hållnäs den 10 aug 2019 kommer jag att finnas på plats och ser fram emot att träffa andra som vill tala om konst, mänskligheten och väder.

Tavlor med utsikt

Utställningen är öppen under restaurangens öppettider. Hittar du inte utställningen, fråga restaurangens personalen och samtidigt prova något ur Kolhusets meny!

Kolhusets öppettider

Tavlor med insikt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.