Konst på väg 2018 – Tierp kommuns konstrunda

I påsk deltar jag i Tierps kommuns konstrunda Konst på Väg 2018. I en lada i Slada kommer du kunna se mina digitala teckningar i den verkliga världen. Du kommer också att få ta del av mitt jordnära fotograferande samt om allt faller på plats en och annan målning.
Hjärtligt välkommen till Slada ute på Hållnäshalvön i Norduppland!

I påsk deltar jag i Tierps kommuns konstrunda Konst på Väg 2018. I en lada i Slada kommer du kunna se mina digitala teckningar i den verkliga världen. Du kommer också att få ta del av mitt jordnära fotograferande samt om allt faller på plats en och annan målning.

Hjärtligt välkommen till Slada ute på Hållnäshalvön i Norduppland!

Konst på Väg – Tierp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.