Uppmärksammad bland miljoner

Så såg det ut i appen när jag blev utvald att vara guest curator i PicsArt 2017

Våren 2015 hörde den internationella appen PicsArt av sig med en inbjudan att vara Guest Curator, en av de första. Att vara Guest Curator innebar att jag fick välja ut bilder från PicsArts 6 miljoner användare som sedan visades upp på appens startsida tillsammans med PicsArts egna urval.

Samtidigt skrevs en vacker artikel om mig och mitt fotograferande på PicsArts blogg. Det kändes som en stor ära och det ledde också till att ett stort antal personer började följa mitt konto på PicsArt.

Idag har appen förändrats och kommersialiserats på ett sätt som gör att jag inte längre är lika aktiv där. Dock är jag väldigt glad över att ha hittat dit och fick möjligheten att dela med mig av min lilla del av världen till så många.

Hulda’s nature shots are fantastic. Many look like paintings; others make you want to book the next flight to Lapland so you can see the scene with your own eyes.

Till artikeln på PicsArt

Till mitt konto på PicsArt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.