Nu börjar mitt sökande ta form

Igår bestämde jag mig för att börja en resa i sökandet efter vad som är normalt. Jag upplever att det finns en konflikt i begreppet normalt kontra onormalt i människors vardag. Jag vill undersöka om begreppet har något egenvärde i form av att skapa lycka alternativt olycka för individen och samhället. Min plan är nu att med öppet sinne söka information, tala med medmänniskor och utbyta tankar via webben för att sedan se vart det leder och kanske en dag komma med en slutsats…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.